Prijzen & Openingstijden

Bij Fata-Morgana is alles all-inclusive, bespaar tientallen euro’s. Bij Fata-Morgana geen lidmaatschap of inschrijfformulieren! Er zijn uiteenlopende betaalopties mogelijk.

CONTANT

blijft altijd mogelijk

500-euro

ZATERDAG 16 OKTOBER!

 

TOP D.J. LUCKY LEO!

 

Vanavond gaan de deuren weer voor je open en kan jij heerlijk genieten van onze uitdagende club, gezellige bar en heerlijke restaurant met ons nieuwe restaurantbuffet.

Op zaterdag zijn wij geopend van 20:00 tot 03:00 uur. Om 00.00 uur sluiten de bar en het restaurant. Frisdrank, water, koffie en thee zijn dan nog beschikbaar.

 

VANAVOND MET TOP D.J. LUCKY LEO!

 

Bestel hier uw kaarten voor zaterdagavond!

Denkt u aan de corona app?

 


Op zondag zijn wij geopend van 13:00 tot 22:00 uur. Naast onze uitdagende club, gezellige bar en heerlijke restaurant met ons nieuwe restaurantbuffet kunt u bij mooi weer ook genieten van het geweldige tuincomplex: pleasure paradise. We zullen je weer een onbezorgde en onvergetelijke middag en avond laten beleven.

!!Ontdek ons nieuwe restaurant buffet!!


Wij zijn enorm enthousiast dat we weer open zijn! We willen je weer verwennen met de beste muziek, de lekkerste drankjes en het leukste gezelschap.

De club is op zondag geopend vanaf 13:00 en bij mooi weer is ook ons prachtige tuincomplex toegankelijk. Dus goed of slecht weer? Bij Fata Morgana zit je er altijd warmpjes bij. Onbezorgd genieten gegarandeerd!

Aankomende feesten

Vrijdag

21:00 – 03:00
dresscode direct om 21:00

Entreeprijs: € 130,00 per stel

Zaterdag

21:00 – 04:00
dresscode va. 22:00

Entreeprijs: € 150,00 per stel

Vanaf 2 juni zondag geopend

Entreeprijs: € 150,00 per stel

Extra informatie

  • Op Special Party’s en tijdens de feestdagen kunnen de openings- en sluitingstijden en entreeprijzen wijzigen. Raadpleeg dus altijd onze website voor de actuele informatie.
  • De entreeprijs is per stel en inclusief gebruik van alle faciliteiten. Geen extra kosten achteraf dus!
  • Alleen gaande mannen laten wij niet toe tot de club. Alleen stellen (m/v), solo dames en trio m/v/v hebben toegang.
  • Alleen gaande dames betalen 50% van de entreeprijs voor een stel.
  • Gelieve in het restaurant  en aan de bar niet naakt te lopen. Ook onze handdoeken zijn niet bedoeld als kleding.

Dresscode

  • Wij hanteren een dresscode waarvan wij verwachten dat al onze gasten deze naleven. Onder de dresscode verstaan wij erotische-, uitdagende-, en/of club-wear. Voor de heren een boxershort met eventueel een t-shirt.
  • Badkleding, sportbroekjes en andere “reguliere” kleding vallen niet onder de gewenste dresscode.
  • Het dragen van schoeisel wordt aangeraden, maar is niet verplicht. Desgewenst is het dragen van slippers ook toegestaan.
  • Houd rekening met de dresscode-tijden en leef ze ook na. Als u na de dresscode-tijden nog gekleed bent in uw normale kleding spreken wij u hier op aan.

Niet alles duidelijk? Bekijk onze veel gestelde vragen.

Switch language