Veel gestelde vragen

Veelgestelde vragen en antwoorden over Fata-Morgana

Wij komen voor de eerste keer in een Parenclub. Wat kunnen we verwachten?

Jullie hebben de stap gezet om jullie erotische leven uit te breiden. Bij Fata-Morgana treft u een bar, discotheek, restaurant, lounge, sauna en nachtclub, allemaal onder één dak. De pagina over ons met o.a. ons foto album geven een goede indruk van onze parenclub. Bij jullie eerste bezoek kun je aangeven dat het de eerste keer is dat je een Parenclub bezoekt. Wij zullen jullie dan op weg helpen om het jullie naar je zin te maken. Jullie hebben alle tijd en ruimte om de parenclub verder zelf te ontdekken. In eerste instantie kunnen jullie natuurlijk gewoon genieten van de prachtige ambiance en faciliteiten van Fata-Morgana en de rest is aan jullie zelf. Niets is verplicht in onze parenclub en als jullie andere gasten aanspreken dan zullen jullie ervaren dat zij jullie graag verder op weg helpen.

Welke avond is voor ons het meest geschikt voor een (eerste) bezoek?

Die vraag is al veel gesteld en moeilijk te beantwoorden. Het ligt aan jullie en waar jullie naar op zoek zijn. De vrijdag is altijd gezellig druk met actieve stellen van alle leeftijden en een gemoedelijke, intieme sfeer. De zaterdag is altijd druk bezocht en zeker geschikt voor stellen die van dansen en gezellige drukte houden. De zondag is bij uitstek geschikt voor stellen met een actieve instelling die naast ontspanning en erotiek ook “gewoon” een heerlijke afsluiting van het weekend willen beleven. Het hele weekend staan alle faciliteiten van Fata-Morgana tot jullie beschikking. Op alle dagen staat ons team klaar om jullie wegwijs te maken in de parenclub.

Hebben jullie bepaalde toegangseisen qua uiterlijk of kleding?

Nee, wij hanteren op dat gebied geen speciale eisen om toegang tot de parenclub te verkrijgen. Postuur, uiterlijk en afkomst spelen geen rol om toegelaten te worden tot de parenclub. Wij hebben als parenclub wel een aantal vaste regels, zoals: mannen alleen hebben geen toegang, alleen volwassenen hebben toegang en wij stellen gepaste uitgaanskleding buiten de dresscode-tijden erg op prijs. Een schoon en verzorgd uiterlijk is wel een minimale vereiste, dus zorg dat u “fris en fruitig” de club betreedt. Wij hanteren ook een dresscode vanaf een bepaald tijdstip. Eenmaal binnen dient u zich qua kleding te houden aan de dresscode (zie hieronder). In bepaalde gevallen behouden wij ons natuurlijk het recht voor om de toegang tot de parenclub te weigeren of eisen te stellen aan de toegang tot de parenclub.

Wat is een dresscode en wat trekken wij dan aan?

Wij ontvangen regelmatig vragen van mensen die willen weten wat een dresscode precies is en of er strikte regels voor zijn. De dresscode is niks meer of minder dan dat al onze gasten kleding dragen waarin zij zich sexy, erotisch, aantrekkelijk en prettig voelen. Elke club heeft andere normen, regels en eisen over wat er onder dresscode wordt verstaan. Sommigen zijn zeer veeleisend en strikt, anderen hanteren de dresscode als zeer ruim begrip. Wij hanteren een dresscode ter verhoging van de erotische sfeer en het vergemakkelijken van het maken van contacten met onze andere gasten. De wijze waarop u zich kleedt en sexy voelt geeft ook een boodschap aan andere gelijkgestemde gasten. Het is toegestaan om naakt door de club te bewegen, met name op de bovenverdieping en in de tuin. Er zijn echter plekken waar naakt verblijven niet op prijs wordt gesteld. De VIP Lounge, de bar, discotheek, restaurant en rokerslounge zijn voorbeelden daarvan. Dat wil in Fata-Morgana dus zeggen dat wij de volgende normen hanteren:

DE DO’S:
Lingerie, clubwear en/of andere uitdagende kleding. Voor de mannen is dat over het algemeen een fraaie boxershort, eventueel een sensueel t-shirt of een speciale erotische outfit. Voor dames is dat lingerie in de meest uiteenlopende vormen. Van slechts een string tot een pikante slippdress of bustier. Sommige stellen kleden zich ook meerdere malen om in diverse outfits. U bepaalt dus zelf welke kleding u draagt en waar u zich aantrekkelijk in voelt, mits het voldoet aan de dresscode. Als u iets aantrekt waarin uw partner u sexy en aantrekkelijk vindt dan weet u zeker dat u goed zit! Schoeisel (slippers voor mannen) is aan te raden maar niet noodzakelijk.

DE DONT’S:
Sportkleding, strandkleding, zomer outfits (bermuda’s), opengeknoopte overhemden, versleten kleding enz. (u kunt het lijstje zelf aanvullen) stellen wij zeker niet op prijs! Twijfelt u over uw kleding? Laat dan uw “gewone” ondergoed thuis en neem een aantal lingeriesetjes mee en bepaal ter plekke waar u zich het meest prettig in voelt.

Waarom zouden wij kiezen voor een bezoek aan Fata-Morgana?

Zoals u op deze site kunt lezen en zien behoort de Fata-Morgana tot de top van Europese parenclubs. Onze parenclub is zeer ruim van opzet en heeft alle faciliteiten voor een geweldige ongedwongen avond. Toch hebben wij in elke ruimte van de club een intieme en prettige sfeer weten te creëren waarin onze vaste gasten en nieuwe bezoekers al snel in contact met elkaar kunnen komen. Deze website is een weerspiegeling van de parenclub en wat u hier leest en ziet zult u ook terugvinden in de parenclub. Een vergelijking maken met andere clubs is moeilijk. Iedere parenclub heeft een andere opzet en een ander publiek. Wij bieden u voor een prettige entreeprijs een all-inclusive avond, inclusief onbeperkt eten, drinken, gebruik van alle luxe faciliteiten en een open en ongedwongen sfeer. De onderlinge omgang is gebaseerd op acceptatie en respect voor elkaar. Onze gasten komen uit alle windstreken en u treft er altijd wel gelijkgestemde paren. Contacten leggen is door de gemoedelijke sfeer zeer makkelijk, mede omdat wij geen alleengaande mannen toelaten. Wilt u graag een intieme avond als stel onderling? Ook dan is een bezoek aan Fata-Morgana zeker de moeite waard want onze parenclub verplicht u tot niets en onze gasten respecteren altijd uw wensen en voorkeuren. Wij hebben zowel grote, ruime als intieme knusse erotische ruimtes waarvan er enkele afsluitbaar zijn. Daarnaast heeft Fata-Morgana een internationale reputatie opgebouwd vanwege de hoge mate van hygiëne en natuurlijk niet te vergeten het voortreffelijke restaurant en de regelmatig georganiseerde thema-party’s met altijd een top-DJ.

Kunnen wij een bekende tegenkomen en wat moeten we dan doen?

De kans dat u bekenden tegenkomt is vrij gering. Toch bezoeken wekelijks veel Nederlandse stellen een Parenclub of andere erotische uitgaansgelegenheid en onder die mensen kan zomaar een bekende zitten die, net als u, heeft gekozen voor een bezoek aan Fata-Morgana. Laat u zich niet afschrikken of uw avond bederven door een onverwachtse ontmoeting. Praat met de bekende en bespreek zo nodig de situatie. Vanaf dat moment delen jullie een “ervaring” die alleen onderling bekend is en in sommige gevallen kan een ontmoeting leidden tot een betere onderlinge verstandhouding of zelfs een nog leukere avond. Een “gulden regel” in de Parenclub is dat wat er in de club gebeurt, in de club blijft!

Wij zijn geen fotomodel en/of onzeker over ons uiterlijk. Vallen wij uit de toon in de club?

Nee, absoluut niet. Wij ontvangen gasten in alle soorten en maten met veel plezier! Erotisch uitgaan bij Fata-Morgana is niet voorbehouden aan een bepaald uiterlijk en de gasten die u in de club aantreft zijn de mensen die u ook in de supermarkt tegen kunt komen. Als u, net als bij een “gewoon” avondje uit, aandacht besteedt aan uw uiterlijk en er verzorgd uit ziet valt u zeker niet uit de toon. De sfeer in onze parenclub is gebaseerd op onderlinge acceptatie waarbij uiterlijk en leeftijd niet van belang zijn.

Wij willen graag naar Fata-Morgana maar niet direct seks met anderen. Kan dat?

U bent zeker niet het enige stel dat er zo over denkt en u bent ook nergens toe verplicht. Wij bieden u een heerlijke erotische avond uit en of u dat nu met z’n tweetjes wilt doen of met meerderen is geheel aan jullie zelf. Welke stappen u ook wilt zetten: u bepaalt zelf waar de grenzen liggen en deze zullen ook altijd worden geaccepteerd. Hoe dan ook: Fata-Morgana heeft alles in huis voor een TOP-avond uit.

Kunnen wij (ongewenste) benadering of aanrakingen van anderen verwachten?

Er gebeurt niets wat u zelf niet wilt. U deelt de parenclub natuurlijk met onze andere gasten en afhankelijk van de ruimte waar u bent is er minder of meer activiteit om u heen, kunt u kijken of bekeken worden, actief deelnemen of juist samen een intiem moment beleven. In alle situaties is een vriendelijke afwijzende blik of een simpel “nee” voldoende om ongewenste benaderingen vroegtijdig te voorkomen. Andersom kan juist een veelzeggende oogopslag of een ondeugende zin voldoende zijn om een hele leuke en spannende avond tegemoet te gaan . U kunt er in ieder geval van uit gaan dat mensen u altijd respectvol zullen benaderen en geen actie zullen ondernemen zonder dat u zelf blijk geeft van interesse.

Wij vinden hygiëne en veiligheid zeer belangrijk. Hoe zit dat bij Fata-Morgana?

De grote parenclubs zoals Fata-Morgana staan bekend om hun hoge mate van hygiëne en wij hanteren als gerenommeerd Parenclub ook extra strenge regels om de voorschriften op dat gebied te handhaven.

Als eerste verlangen wij van onze gasten een goede omgang met de door hun gebruikte ruimtes. Dat wil zeggen dat men de ruimtes na gebruik weer achterlaat zoals zij deze zelf aan zouden willen treffen. Gebruikte handdoeken kunnen in de daarvoor bestemde manden (overal te vinden naast de relaxruimtes) en elke ruimte heeft afvalbakjes om condooms en overig afval in te doen.

Zelf zorgen wij altijd voor een ruime voorraad aan schone handdoeken (denk aan het milieu, gebruik niet meer dan nodig), tissues en natuurlijk gratis condooms binnen handbereik waar onbeperkt gebruik van kan worden gemaakt. Ook worden de ruimtes gedurende de avond regelmatig gecontroleerd en nagekeken en zo nodig verschoond.

Wij hebben besloten naar Fata-Morgana te gaan. Wat nu?

Allereerst: u heeft een goede keus gemaakt! Wij raden u aan deze site goed door te nemen en een avond te kiezen waarvan u denkt dat deze het best bij u past. Kies bijvoorbeeld samen uw kleding uit, bespreek uw verwachtingen met uw partner, maak samen afspraken over wat jullie wel en niet van elkaar verwachten en, afhankelijk van uw reistijd, boek eventueel een leuk hotel. Eenmaal binnen is het geheel aan u. Geniet gewoon van alle faciliteiten die onze parenclub u te bieden heeft en geniet vooral van elkaar!

Kan ik als vrouw alleen of met een vriendin naar de parenclub?

Ja dat kan. In tegenstelling tot alleengaande mannen kunnen alleengaande dames of 2 dames als stel naar Fata-Morgana. Voor dit beleid hebben wij bewust gekozen. Wij ontvangen elk weekend alleengaande dames dus u bent zeker niet alleen. Ook voor dames geldt dat alle faciliteiten aanwezig zijn voor een topavondje uit! Alleengaande dames worden overigens altijd met veel respect behandeld en ook voor hen geldt dat er geen dingen gebeuren dit niet gewenst zijn (maar natuurlijk ook dingen die juist wel gewenst zijn!). Wij durven zelfs te zeggen dat u zich meer op uw gemak voelt dan in menig “gewone” uitgaansgelegenheid.

Wij zoeken contact met leuke stellen/mannen/vrouwen. Wat kunnen wij doen?

Parenclub Fata-Morgana is bij uitstek een plek om andere gelijkgestemde mensen te ontmoeten. Afhankelijk van jullie wensen kunnen jullie er op een ontspannen wijze anderen ontmoeten die, net als jullie, contact zoeken en zowel passief als actief jullie wensen delen. Op erotisch gebied zijn er binnen de parenclub geen taboes en jullie zullen ondervinden dat contacten altijd op een prettige, ontspannen en vooral makkelijke manier onstaan. Er zijn altijd wel stellen te vinden die gelijkdenkend zijn en ook als de “klik” er niet is zullen jullie zeker een heerlijke avond beleven.

Welke mogelijkheden heeft Fata-Morgana om onze sexuele fantasie of voorkeur uit te laten komen?

Als topclub bieden wij natuurlijk vele mogelijkheden op dat gebied. Om te beginnen natuurlijk de gehele ambiance: de luxe en comfort van onze lounge, een heerlijk restaurant, een overdadig ruime whirlpool en niet te vergeten een zeer professionele discotheek. Voor wie bekeken wil worden of juist graag kijkt is dit een ideale omgeving. U kunt er andere gelijkgestemde stellen ontmoeten of kiezen om samen in één van de intieme zithoeken lekker te loungen. Maar er is meer!

Verdeeld over 3 verdiepingen bevinden zich meer dan 10 verschillende erotische themaruimtes. Onder meer ons balkon waar een heerlijk groot hemelbed staat met uitzicht op de dansvloer en de bar. Verder een heerlijke grote swingersruimte waar meerdere stellen zich samen kunnen vermaken en bekeken kunnen worden via de kijkgaten in de wanden. Ook zijn er 2 spannende darkrooms aanwezig.

Voor de echte liefhebbers hebben wij een compleet ingerichte SM-ruimte waar de mogelijkheden ongekend zijn. Vergeet ook niet een bezoekje te brengen aan het saunacomplex waar zich soms oververhitte situaties voordoen of onze ontspannende massageruimte waar de spieren bijna vanzelf los komen.

Verder zijn er meerdere ruimtes waar u zich heerlijk kunt vermaken, samen of met één of meerdere stellen. Alle ruimtes hebben een eigen thema en inrichting dus kijk gewoon lekker rond en u vindt vanzelf de ideale ruimte om heerlijk te relaxen. Wilt u even samen een intiem moment? Er zijn ook afsluitbare ruimtes waar u zich samen (of met anderen) even terug kunt trekken.

Kunnen wij jullie een email sturen?

Vragen stellen of opmerkingen plaatsen via email is niet mogelijk. Wij staan natuurlijk altijd klaar om jullie vragen en op- of aanmerkingen in de parenclub aan te horen en jullie kunnen altijd bellen met ons: 06 – 50 49 52 44.

Ik kan informatie niet vinden op de website maar heb nog wel een vraag. Waar kan ik terecht?

Wij proberen de site zo actueel en informatief mogelijk te houden. Is er toch nog een vraag waarop u geen antwoord kunt vinden dan kunt u altijd even bellen met 06-50495244. Ook in onze parenclub zelf kunt u bij ons personeel terecht met uw vragen. Suggesties voor het verbeteren van de website zijn natuurlijk ook welkom. Veel terugkerende vragen zullen wij opnemen op de site. Mailen is niet mogelijk.

Uw bezoek reserveren

Heeft u interesse gekregen in een bezoek aan Fata-Morgana? De meest besproken swingers club van Europa. Kom ontdekken waarom wij bij veel mensen de voorkeur krijgen. En geniet van onze vele faciliteiten.

Switch language