Deze special al gelezen? Klik hier om direct door te gaan.

Fata-Morgana is jarig en dat gaan we vieren!

IN HET WEEKEND VAN 23, 24 EN 25 MAART VIEREN WE FEESTELIJK ONS 17-JARIG BESTAAN MET 3 DAGEN LANG SPANNENDE PARTIES

 

Vrijdag 23 maart: Friday Birthday Pleasure Night

Maak op een supergeile en ontspannen manier kennis met de vele andere leuke en actieve stellen die vandaag aanwezig zijn en beleef samen de spannendste avond van de week in de spannendste club van Nederland. Wil je nog meer beleven? Wat dachten jullie van een tongstrelend hoogtepunt in ons heerlijke restaurant, zweterige momenten in ons saunacomplex en kletsnatte fun in onze ruime whirlpool.
 

Ga samen op een spannende ontdekkingsreis in de darkroom of andere playrooms én geniet van overheerlijke non-stop erotiek in één van de meest trendy Erotic Lifestyle Club van Europa.

 

Toegang stellen € 100,00 ALL-INN | VAN 21.00 TOT 03.00 UUR | Dresscode 21.00 uur

Zaterdag 24 maart: Fata's Birthday Party Night

 
Een super DJ voor de lekkerste beats, de heerlijkste gerechten in ons restaurant, een goedgevulde bar, prachtige ambiance en faciliteiten en natuurlijk de meest spannende speelruimtes om het feestje compleet te maken. Natuurlijk hebben we gratis bubbels voor alle gasten! Vergeten we nog wat? O ja, we hebben natuurlijk ook de leukste stellen waar we samen ons 18 jarig bestaan mee willen vieren. Jullie zijn erbij toch? Want dit feestje wil je echt niet missen!

 

VANAVOND MET D.J. LUCKY LEO

 

Toegang stellen € 125,00 | Open van 21.00 tot 04.00 uur | Dresscode vanaf 22.00 uur

Zondag 25 maart: The Sunday Birthday Party

Een echte "Cool down & Chill-Out" party in feestelijke sfeer met lekkere relaxte muziek, mooie en leuke stellen, de altijd veelgevraagde en veelgeprezen "Sunday Cocktail" en het welbekende sfeertje wat de zondag in Fata-Morgana zo speciaal maakt. Wij zorgen er voor dat jullie alles vinden wat jullie wensen en niets tekort komen.

 

Toegang stellen € 110,00 | Open van 14.00 tot 24.00 uur | Dresscode vanaf 18.00 uur

Reserveren voor dit weekend is niet noodzakelijk maar gezien de verwachte drukte wel zeer aan te raden. Willen jullie zeker zijn van toegang? Reserveer dan snel en makkelijk via onderstaande link:

 

lees verder