Een rondleiding door parenclub Fata-Morgana

Een kijkje in onze club mét foto's

Parenclub Fata-Morgana is de exotische oase in Midden Nederland en behoort tot de grootste en meest luxe parenclubs in Europa. Een erotisch paradijs op topniveau. Parenclub Fata-Morgana is gelegen in een prachtige boerderij in Muiden, nabij Amsterdam en ligt zeer makkelijk bereikbaar langs de snelweg A1.

Fata-Morgana is een moderne parenclub, voorzien van een sfeervolle bar, grote dansvloer, fantastisch restaurant en luxueuze relaxruimtes en niet te vergeten een modern saunacomplex. Het overdekte terras met de open haard maakt het geheel tot de meest veelzijdige en gezelligste parenclub van Europa.

Wij nodigen jullie graag uit voor een virtuele rondleiding door onze moderne club. Wij hopen dat jullie een goede indruk krijgen van al het moois wat wij te bieden hebben en hopen jullie snel persoonlijk te kunnen ontvangen.

 

 

 

 

Entree en ontvangst

Wij heten jullie van harte welkom in de mooiste, grootste en meestbesproken parenclub van Nederland.

Zodra je onze oprit nadert zien jullie wellicht al hoe ruim Parenclub Fata-Morgana van opzet is. De ruime gratis en besloten parkeerplaats ligt aan het einde van de oprit. De entree is direct naast de parkeerplaats, aan de achterzijde van de parenclub. Jullie kunnen (ook als je wat vroeger bent of bij grote drukte) binnen lekker warm en droog wachten tot jullie verder de club in kunnen.

Jullie kunnen zich bij de balie inschrijven (inschrijven is gratis en alleen nodig bij een eerste bezoek) en de entreeprijs voldoen. Nadat jullie je lidmaatschapspas en de sleutel van jullie locker hebben ontvangen kunnen jullie je omkleden in de kleedruimtes direct achter de entree, waar ook een uitgebreide kaptafel met de nodige toiletartikelen ter beschikking staat.

De ontvangsbalie.

 

Uiteraard is er in de lockers voldoende ruimte voor jullie kleding en zijn deze allen afsluitbaar. De sleutel van de locker kunnen jullie gedurende de avond zelf houden. Wel zo handig als je je bv. wat vaker wilt omkleden.

Sauna en whirlpool

De whirlpool is vaak het middelpunt van de club. Veel actie, maar daarnaast is er ook alle ruimte of even lekker te chillen in de sauna, een frisse douche te nemen of een sanitaire stop te maken.

 

Vervolgens kom je terecht in één van de mooiste en meest luxueuze parenclubs die Europa rijk is.

Wij maken graag samen met jullie een rondje door onze parenclub: Bij onze "natte ruimte", welke beschikt over misschien wel de mooiste whirlpool van Nederland, kom je direct al ogen tekort.

Deze ruimte heeft behalve dit heerlijke ontspannende bad ook een volledig saunacomplex, luxe doucheruimtes, toiletten inclusief bidet en een kleedruimte. Handdoeken zijn uiteraard voldoende aanwezig. In deze ruimte staan ook tafels en banken om lekker ontspannen te kunnen genieten van een drankje en de omgeving.

De VIP Lounge

Het zelfbedienings drankenbuffet naast de lounge bevat alles wat je je maar kunt wensen. Uitsluitend A-merken natuurijk! (Alleen op zaterdag geopend) De ruime VIP Lounge is ruim van opzet en geheel rookvrij. Relaxen met hoofdletter R! (Alleen op zaterdag geopend) De VIP Lounge New Style is voorzien van een prachtige moderne inrichting met heerlijke loungebanken en comfortabele zitjes (Alleen op zaterdag geopend).

Even verderop ligt onze VIP lounge. Eerst kom je echter nog langs de kleine bar waar je zelf drankjes en hapjes kunt halen. Het zal aan niets ontbreken want de bar is voorzien van de meest uiteenlopende (uitsluitend A-merk!) dranken waar je onbeperkt gebruik van kunt maken, evenals de geserveerde hapjes en lekkernijen.

De VIP Lounge. Rondom de centraal gelegen haard is het heerlijk vertoeven. (Alleen op zaterdag geopend) Dit gedeelte van de vrij toegankelijke VIP Lounge is compleet nieuw ingericht. Knus, sfeervol en intiem (Alleen op zaterdag geopend).

 

De naastgelegen VIP lounge is één van de centrale ruimtes in de parenclub (alleen op zaterdag en special party's open). Met als middelpunt de grote haard met rondom heerlijke comfortabele loungebanken waar jullie makkelijk met onze andere gasten contact kunt leggen.

De VIP Lounge. Rondom de centraal gelegen haard is het heerlijk vertoeven. (Alleen op zaterdag geopend) Dit gedeelte van de vrij toegankelijke VIP Lounge is compleet nieuw ingericht. Knus, sfeervol en intiem (Alleen op zaterdag geopend).

 

Verder heeft onze moderne VIP lounge diverse intieme hoeken waar jullie je eventjes heerlijk terug kunt trekken of samen met anderen in een intieme sfeer rustig kunt vertoeven.
Een andere blikvanger in de lounge is het grote hemelbed waar zich regelmatig spannende momenten afspelen.

Discotheek en gezellige bar

 

We lopen verder en komen terecht bij onze grote bar. Werkelijk alles kunnen jullie daar verkrijgen. Ons discrete personeel staat klaar om jullie te voorzien van een lekker drankje en deze plek is ook uitermate geschikt om een praatje te maken met andere gasten. Bestel een lekkere cocktail of een andere verfrissend drankje en geniet van de ambiance.

De bar en onze moderne discotheek grenzen aan elkaar zodat je ook vanaf de bar een goed zicht hebt op het overige publiek en kunt genieten van de muziek.

 

Onze discotheek is voorzien van de nieuwste technieken, een bijzondere lichtshow en natuurlijk elke zaterdag (en regelmatig ook op vrijdag) alleen de allerlekkerste DJ's.

Rondom de dansvloer staan natuurlijk weer lekkere banken met goed zicht op de dansvloer en ook de danspaal is een genot voor menig gast. Een knus zitgedeelte met open haard vormt ook een prima plek om wat intiemer met andere stellen samen te zijn.

Ons heerlijke restaurant

 

Direct naast de bar is ons restaurant. Om alles op te noemen wat je daar kunt verkrijgen zou teveel worden. Wel maken we een uitzondering voor de grote keuze aan vleessoorten die voor jullie klaar liggen en de heerlijke salades in ons saladebuffet.

Natuurlijk kun je je maaltijd completeren met een lekkere verse soep, frites of aardappeltjes en diverse sauzen. Ook is ons restaurant voorzien van een luxe koffiemachine voor het maken van een lekkere espresso, cappuccino, een gewoon kopje koffie en diverse soorten thee. Ook onze ijsvitrine mag je niet missen. Hiermee kun je zelf de meest heerlijke sorbet of ijscoupe samenstellen.

Naast de bar gaat een trap naar boven waar zich, naast een moderne toiletruimte, het grote balkon bevindt. Dit ingebouwde balkon loopt over de gehele ruimte van de bar en discotheek waardoor je een perfect zicht hebt over wat er zich allemaal onder jullie afspeelt.

Heerlijk spannende speelruimtes

Het balkon biedt zicht op de dansvloer en bar. Tevens is het de toegang tot onze erotische speelkamers. Het grote loungebed op het balkon is heerlijk om met meerderen op te spelen en biedt zicht op de dansvloer en bar. Lekker kijken en bekeken worden.

Aan het einde van het balkon komen jullie bij de erotische ruimtes.

Alle ruimtes hebben een eigen karakter en zijn van groot tot klein en van spannend donker tot verleidelijk romantisch ingericht.

Het balkon is een van de intieme ruimtes van de parenclub met heerlijke loungebanken en een centraal gelegen groot bed voor spannende momenten.

Heerlijk ontspannen in onze massagekamer. Doe je ogen dicht en geniet van de strelende handen over je lichaam. één van de vele Erotische Playrooms (zolder verdieping, alleen op zaterdag geopend)

Opvallend aan deze ruimtes zijn de hoge mate van aandacht voor hygiëne. Natuurlijk zijn er handdoeken en condooms onbeperkt beschikbaar. Op deze etage bevinden zich ook een darkroom en de grote swingersruimte. De trap naar de zolderverdieping, ingericht als orgiezolder, is makkelijk te vinden.

Aan het einde van de gang tussen deze erotische ruimtes dalen jullie via een andere trap weer af naar de beneden gelegen verdieping.

Erotische Playroom, benedenverdieping Erotische Playroom,eerste verdieping

Ook op de benedenverdieping heeft de parenclub diverse erotische ruimtes met verschillende themas en inrichting waar jullie je stoutste dromen waar kunnen maken. Enkele ruimtes daarvan zijn afsluitbaar en ook de uitgebreide SM-ruimte kun je vinden op de benedenverdieping. Verder tref je daar opnieuw een luxe toiletgroep en een doucheruimte.

Hiermee besluiten wij onze uitgebreide rondleiding door Parenclub Fata-Morgana en adviseren wij jullie om zo snel mogelijk zelf een bezoek aan Parenclub Fata-Morgana te brengen.

Wij weten nu al zeker dat het niet bij een eenmalig bezoek zal blijven. Tevens maken wij jullie er nogmaals op attent dat in onze parenclub enkel paren worden toegelaten, waardoor voor iedereen de juiste sfeer zal ontstaan.

Onze prachtige tuin

Bij mooi zomerweer is op zondag ons schitterend uitgevoerde tuincomplex geopend.

Heerlijk relaxed kunnen jullie genieten van de heerlijke loungebanken, ruime ligweide, de zomerse muziek, overdekt terras, ligbedden en natuurlijk ons buitenzwembad!

Tevens kun je genieten van ons drankenbuffet, ons gekoelde "buiten"-eetbuffet en de heerlijke warme hapjes.