Welkom bij parenclub Fata-Morgana

Een luchtspiegeling?

Wij heten jullie van harte welkom in de mooiste, grootste en meestbesproken parenclub van Nederland.

Een luchtspiegeling is het zeker niet. Parenclub Fata-Morgana is dé exotische oase in Midden Nederland. Een erotisch paradijs van topniveau en behoort tot de grootste en meest complete parenclubs in Europa. Parenclub Fata-Morgana is gelegen in een prachtige boerderij in Muiden en ligt direct naast de snelweg A1, Amsterdam - Hilversum, ter hoogte van afrit 4 (Muidenberg/Muiderslot). Uit de richtingen Almere/Lelystad, Utrecht, Amersfoort en natuurlijk Amsterdam zijn wij zeer makkelijk met de auto bereikbaar.

Wekelijks ontvangen wij vele leuke stellen in onze club, komende uit geheel Nederland tot ver buiten de landsgrenzen. Van prille beginners tot ervaren swingers. Ieder ruimdenkend stel is welkom bij ons.

Jullie worden bij binnenkomst gelijk gegrepen door de moderne én erotische sfeer die de club uitstraalt. Parenclub Fata-Morgana staat garant voor een fantastische avond vol erotische (ont-)spanning. Door de ongedwongen sfeer kunnen jullie altijd zelf bepalen hoe de avond verloopt. Lekker samen intiem genieten of juist actief met andere stellen een spannende nacht beleven. Alles kan én mag in onze club.

Een eerste keer naar een parenclub gaan kan erg spannend zijn. In onze parenclub komen geen alleengaande mannen en mede daarom is een eerste bezoek aan parenclub Fata-Morgana ideaal als eerste kennismaking.

De VIP Lounge New Style is voorzien van een prachtige moderne inrichting met heerlijke loungebanken en comfortabele zitjes (Alleen op zaterdag geopend).

Parenclub Fata-Morgana is een moderne club, voorzien van een sfeervolle bar, grote dansvloer met professionele discotheek en top-dj's, fantastisch restaurant (uniek in parenclubland!), luxueuze relaxruimtes (incl. darkroom, sm-ruimte, orgiezolder enz.) en niet te vergeten een modern saunacomplex. De vrij toegangkelijke VIP Lounge met sfeervolle open haard maakt het geheel tot de meest veelzijdige en gezelligste Parenclub van Europa.

De VIP Lounge New Style is voorzien van een prachtige moderne inrichting met heerlijke loungebanken en comfortabele zitjes (Alleen op zaterdag geopend).

Fata-Morgana staat qua sfeer en ambiance aan de top van de Nederlandse en zelfs Europese parenclubs. Erotisch uitgaan in Nederland krijgt bij de Fata-Morgana weer stijl en niveau. Qua luxe, ambiance en sfeer is er geen vergelijking te vinden! Niet te vergeten hebben wij het meest vriendelijke, discrete en professionele personeel om te zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Op vrijdag, zaterdag en zondag zijn jullie van harte welkom om in onze parenclub andere, gelijkgestemde paren te ontmoeten. Onder het genot van een drankje, een hapje en de swingende muziek komen jullie vanzelf in de stemming om samen of met andere mensen gebruik te maken van de diverse luxueuze relaxruimtes in de club.

 

Onze speciale party's

Parenclub Fata-Morgana: heerlijk erotisch uitgaan op topniveau en een beetje extra!

In onze parenclub bieden wij jullie alle gelegenheid en mogelijkheden voor een geweldige avond uit. Naast ons weekendprogramma met altijd de meest swingende party's en geregeld special events, zijn er speciale thema-avonden die net dat beetje extra geven. Kijk daarom regelmatig even in onze agenda en lees meer over alle activiteiten.

 

Op de zondagen openen wij gedurende de zomermaanden en bij mooi weer de deuren naar ons luxe, geheel gemoderniseerde buitencomplex.

Met een heerlijk (gedeeltelijk overdekt) terras, het buitenzwembad, comfortabele loungebedden, een ruime ligweide en natuurlijk een bar en buffet voor de nodige versnaperingen.

Kom eens een kijkje nemen en geniet!

Parenclub Fata-Morgana. For Lifestyle, Fun & Wellness

Wil je graag meer foto's bekijken van ons XXL Lounge & Tuinresort? Bekijk ze hier.

 

Handige info:

Tijden en prijzen:

Vrijdag:

van 21.00 tot 03.00 uur
Entree: € 100,00 per stel
dresscode va. 21.00 uur

Zaterdag:

van 21.00 tot 04.00 uur
Entree: € 125,00 per stel
dresscode va. 22.00 uur

Zondag:

van 13.00 tot 23.00 uur
Entree: € 120,00 per stel
dresscode va. 18.00 uur

- reserveren is niet verplicht
- prijs is all-inclusive
- mannen alleen geen toegang
- single dames halve entree
- trio m/v/v welkom

 

NIEUWSBRIEF

Wil je wekelijks op de hoogte blijven van alle activiteiten in parenclub Fata-Morgana, meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.
Vul hieronder je emailadres in:Aanmelden
Afmelden

 Swingers Date Club Logo

Check ook ons profiel op www.sdc.com (fatamorgana) voor partyinfo en clubdetails.