Een eerste bezoek aan parenclub Fata-Morgana

Een onvergetelijke ervaring

Deze pagina is speciaal voor stellen die voor het eerst een parenclub willen bezoeken en samen een nieuwe erotische ervaring willen beleven. Fata-Morgana behoort tot de grootste en meest complete parenclubs van Europa.

Jullie zijn waarschijnlijk op deze pagina gekomen omdat je samen serieus overweegt om voor het eerst een Parenclub te bezoeken. Wees gerust, jullie niet de enige die eens willen ervaren hoe spannend en leuk een parenclubbezoek is.

Wekelijks krijgen wij veel nieuwe paren als gast in onze club die voor de eerste keer een parenclub bezoeken. Speciaal voor jullie hebben wij deze sectie van de site gewijd aan het beantwoorden van de vele vragen die je wellicht zult hebben.

Wij horen van nieuwe stellen dat ze soms jaren van onderling overleg hebben gehad voordat ze samen uiteindelijk de knoop hebben doorgehakt en de club komen bezoeken. Veel twijfels, onzekerheden en de "ouderwetse" kijk op parenclubs spelen mee. Wij hopen dat we op deze pagina jullie twijfels kunnen wegnemen.

Om te beginnen: een bezoek aan onze parenclub verplicht je tot niets en je hebt alle ruimte om zelf (als dame alleen) of samen te ontdekken en ervaren wat onze club allemaal te bieden heeft. En wij beloven jullie: het is niet eng en niemand zal ongevraagd aan jou of je partner komen.

BESPAAR TIENTALLEN EURO'S. BIJ FATA-MORGANA GEEN LIDMAATSCHAP OF INSCHRIJFFORMULIEREN!
RESERVEREN IS NIET VERPLICHT, UITGEZONDERD SPECIALE PARTY'S. DIT STAAT DAN ALTIJD VERMELD BIJ DE BETREFFENDE PARTY.

Parenclub Fata-Morgana is een moderne club, gelegen in een prachtige boerderij in Muiden. Geheel verbouwd en in stijl ingericht vindt je, verdeeld over 3 verdiepingen, de meest luxe en spannende ruimtes. Genoeg om te ontdekken dus! Parenclub Fata-Morgana heeft voor iedereen iets te bieden en staat garant voor een fantastische avond vol erotische ontspanning.

De ruime VIP Lounge is ruim van opzet en geheel rookvrij. Relaxen met hoofdletter R! (Alleen op zaterdag geopend)

Onze ervaring leert ons dat de stellen die eenmaal onze club hebben bezocht zeer positief en aangenaam verrast zijn. Alle negatieve, absurde verhalen die je eerder hoorde van mensen die zelf nog nooit onze club bezochten maar daarover wel een mening hadden kunnen in één klap de prullenbak in. In tegenstelling tot wat men vaak denkt over parenclubs en soms aan den lijve ervaart in "gewone" uitgaansgelegenheden zijn onze gasten niet slechts op zoek naar een snel avontuur of alleen uit op seks met anderen maar gaat iedereen zeer leuk en respectvol met elkaar om. Jullie kunnen gewoon doen en laten wat je wilt en wij bieden de mogelijkheid tot het maken van leuke contacten in bredere zin.

Fata-Morgana heeft naast de zeer mooie en luxe erotische relaxruimtes meer dan genoeg te bieden om van jullie avond een onvergetelijke belevenis te maken: een restaurant om van te smullen, een volledige discotheek, een Spa met heerlijk saunacomplex met grote whirlpool en een grote ruim ingerichte lounge met openhaard met lekkere banken en intieme zithoeken.

Jullie worden bij binnenkomst gelijk gegrepen door de moderne én erotische sfeer die de club uitstraalt Erotisch uitgaan is bij ons een feest en met ons motto: Lifestyle, Fun en Wellness bieden wij alle faciliteiten voor een heerlijke avond relaxen en genieten.

De whirlpool is vaak het middelpunt van de club. Veel actie, maar daarnaast is er ook alle ruimte of even lekker te chillen in de sauna, een frisse douche te nemen of een sanitaire stop te maken.

Wanneer je voor de eerste keer naar een parenclub gaat, zul je je bij ons direct welkom voelen. Je merkt dat je in de Fata-Morgana snel contact maakt met andere stellen maar als (nieuw) stel ook alle ruimte krijgt voor een ontspannen avond samen uit.

Alleengaande heren worden niet tot de club toegelaten wat voor een extra ontspannen sfeer zorgt. Bij ons ben je uiteraard niet verplicht om actief deel te nemen aan erotische activiteiten.

Je kunt op je gemak rondkijken, genieten van het heerlijke eten, de drankjes aan de bar en de opzwepende muziek. Ook een bezoek aan ons heerlijke saunacomplex of de whirlpool is een waar genot.

één van de vele Erotische Playrooms (zolder verdieping, alleen op zaterdag geopend)

Zowel op de beneden- als bovenverdieping zijn er comfortabele relaxruimtes ingericht met elk een ander thema. De ruimtes zijn verschillend in grootte. Er zijn ook diverse relaxruimtes die je van binnen uit kunt afsluiten als je je even met je partner van de overige gasten wilt onttrekken. Je bent dus nergens toe verplicht en wij raden je zeker aan eens een kijkje te nemen in alle ruimtes van de club. Het is voor de heren niet toegestaan zonder een partner de relaxruimtes te bezoeken.

Wij willen jullie geen speciale avond aanraden voor een eerste bezoek. Elke avond heeft zijn eigen bijzondere sfeer en daarnaast regelmatig een aansprekend thema. Kies dus aan de hand van ons weekendprogramma een voor jullie aangename dag en kom gewoon de relaxte sfeer proeven.

Een paar korte antwoorden op veelgehoorde vragen:

  • Parenclub: Fata-Morgana is een club waar alleen paren worden toegelaten. Voor de één een manier om in contact te komen met andere stellen en voor de ander een manier om ongestoord in een erotische omgeving slechts van en met elkaar te genieten. Dus ook als je twijfelt is het zeker aan te bevelen eens te komen kijken in onze club. Het verplicht jullie tot niets en wij weten zeker dat er veel (voor-)oordelen en twijfels bij jullie weggenomen zullen worden.
  • dresscode: op een bepaalde tijd gedurende de avond kleden de gasten zich om. Voor de dames betekent dit vaak fraaie lingerie en voor de heren een mooie boxer, slip of string. Uiteraard kun je het nog veel spannender maken met clubwear naar jullie smaak!
  • "nee = nee": er gelden strenge gedragsregels. Als je niet gediend bent van toenadering is een simpel "nee" voldoende. Onze gasten kennen en respecteren de geldende normen maar mocht je toch een klacht hebben of melding willen maken van ongewenst gedrag dan helpt het personeel je graag en adequaat.
  • hygiëne: staat bij ons en de gasten hoog in het vaandel. Er zijn ruim voldoende condooms en handdoeken aanwezig. Deze kunnen jullie na gebruik in de prullebakken en wasmanden doen. Laat deze dus niet rondslingeren.
  • onzeker: nieuwe bezoekers zullen zich soms onzeker en onwennig voelen. Wij helpen jullie graag om je op je gemak te laten voelen. Vraag dus gerust om een uitleg van de club. Wij garanderen je meer dan voldoende faciliteiten om een heerlijke avond te beleven en weten uit ervaring dat we onze nieuwe bezoekers al snel tot vaste klant kunnen rekenen.

Bij vraag en antwoord kunnen jullie veel antwoorden krijgen op de meest gestelde vragen over parenclubs in het algemeen en in Fata-Morgana specifiek. Overige inlichtingen kun je ongetwijfeld elders op de site vinden. Kun je nergens antwoord vinden op je vraag? Bel dan gerust met de club en we helpen je graag verder.

Wij hopen jullie snel te kunnen verwelkomen in onze club!