Parenclub Fata-Morgana

The most trendy Erotic Lifestyle Club in Europe!

Parenclub Fata-Morgana in Muiden is dé erotische oase in het hart van Nederland en behoort tot de grootste en beste parenclubs van Europa. Verdeeld over 3 verdiepingen vinden jullie alles voor een heerlijke avond stijlvolle ontspanning, erotische fun & pleasure en heerlijke seks in de grootste en mooiste parenclub van Nederland. Onze parenclub is centraal gelegen en makkelijk bereikbaar, direct naast Amsterdam en slechts een korte rit vanaf Utrecht, Amersfoort en Lelystad/Almere. Wij heten jullie van harte welkom in de meest swingende, meest luxe en meest besproken parenclub van Nederland.

Op deze website vindt je alle informatie over onze parenclub, krijg je antwoord op al jullie vragen, compleet met foto's, en een volledig overzicht van de komende party's en events. Niet voor niets behoort onze parenclub tot de TOP van Europese parenclubs.Lees meer...

vrijdag in parenclub Fata-Morgana
Party aanstaande vrijdag:

Extreme Darkroom Night

 

 

 

 

Elke derde vrijdag van de maand: een party waar jullie je stoutste dromen écht kunnen beleven! Tijdens eXXXtreme DARKROOM NIGHT zal het niet alleen druk zijn in onze ruime darkroom, maar we hebben speciaal voor deze avond nog meer verduisterde en superspannende ruimtes gecreëerd waar jullie je meest erotische gedachten en fantasieën de vrije loop kunnen laten. Onbekende handen en vreemde lichamen vullen de ruimte en slepen je mee tot heerlijke hoogtepunten. Een avond voor echte doeners.

Maak op een supergeile en ontspannen manier kennis met de vele andere leuke en actieve stellen die vandaag aanwezig zijn en beleef samen de spannendste avond van de week in de spannendste club van Nederland. Wil je nog meer beleven? Wat dachten jullie van een tongstrelend hoogtepunt in ons heerlijke restaurant, zweterige momenten in ons saunacomplex en kletsnatte fun in onze ruime whirlpool.

.
VAN 21.00 TOT 03.00 UUR - DRESSCODE 21.00 UUR

The most trendy Erotic Lifestyle Club in Europe!

 

Zaterdag 17 februari 2018: XXL Hot Erotic Mega Party

#

 


 

 

 

Onze Resident Club-DJ draait "de pannen van het dak" en niet alleen op de dansvloer zal het er swingend aan toe gaan op deze avond. Geniet van de luxe en erotische sfeer, laat je culinair verrassen in ons compleet vernieuwde ultra-super-de-luxe restaurant, neem een ontspannende duik in onze fantastische whirlpool of maak je heupen los op de opwindende beats van onze DJ in onze professionele discotheek. Make your dreams come true at XXL  Hot Erotic Mega Party!

 

VANAVOND MET RESIDENT DJ PASCAL

 

XXL Hot Erotic Mega Party at Fata-Morgana!
 

Open vanaf 21.00 uur | Dresscode vanaf 22.00 uur

 

The most trendy Erotic Lifestyle Club in Europe!

zondag in parenclub Fata-Morgana
Party aanstaande zondag:

Happy Sunday Party Night


WEGENS GROOT SUCCES ELKE ZONDAG VANAF 14.00 UUR OPEN

De lekkerste manier om je weekend af te sluiten in de mooiste en meest besproken parenclub van Nederland. Een avond voor echte "Lifestylers". De Fata zorgt voor alles wat jullie je maar kunnen wensen: heerlijk eten in ons luxe restaurant, lekker relaxen met onze "Sunday Special" cocktail aan de bar, hete actie in onze vele spannende relaxruimtes en natuurlijk uitgebreid genieten in onze lekkere warme whirlpool met andere leuke gelijkgestemde stellen. Hebben jullie al zin?

The most trendy Erotic Lifestyle Club in Europe!

Bent u zoek naar echt erotische clubwear, dat ene spannende jurkje of heerlijke vibrator?
Bezoek dan www.sensualdreams.nl en u zult zeker vinden wat u zoekt!

Bezoek SensualDreams via onze website en ontvang maar liefst 10% korting!
WWW.SENSUALDREAMS.NL: kwaliteit, ruim assortiment, snelle levering en veilig betalen
Fata-Morgana heeft geen zakelijke banden met Sensualdreams

 

 

 

 

Altijd lekker dichtbij

Fata-Morgana ligt zeer centraal in het land en is goed en makkelijk bereikbaar. Direct langs de rijksweg A1 en slechts enkele minuten vanaf Amsterdam.

Wil je alles weten over onze bereikbaarheid? Klik dan hier voor onze contactpagina inclusief een volledige routebeschrijving.