Weekagenda 31 januari t/m 2 februari 2020

The most trendy Erotic Lifestyle Club in Europe!

Deze week in parenclub Fata-Morgana:
 


Vrijdag 31 januari 2020:

Friday Pleasure Night

vrijdag in parenclub Fata-Morgana

 

Maak op een supergeile en ontspannen manier kennis met de vele andere leuke en actieve stellen die vandaag aanwezig zijn en beleef samen de spannendste avond van de week in de spannendste club van Nederland. Wil je nog meer beleven? Wat dachten jullie van een tongstrelend hoogtepunt in ons heerlijke restaurant, zweterige momenten in ons saunacomplex en kletsnatte fun in onze ruime whirlpool.
 

Onze Resident DJ is terug op de vrijdagavond!
Dus heerlijke dance vibes om je weekend te starten!

 

Ga samen op een spannende ontdekkingsreis in de darkroom of andere playrooms én geniet van overheerlijke non-stop erotiek in één van de meest trendy Erotic Lifestyle Club van Europa.

 

VAN 21.00 TOT 03.00 UUR | dresscode om 21.00 uur

Bekijk de maandagenda...

 

Zaterdag 1 februari 2020:  Super Hot Mega Party

Vanavond gaat Fata-Morgana helemaal los op de muziek van onze resident DJ. Geniet  van al het moois in Fata-Morgana, Swing op de lekkere beats van onze resident DJ en maak het feestje compleet in onze heerlijke whirlpool, de relaxte VIP Lounge, aan de overvolle bar of in één van onze vele spannende playrooms.3 februarie
 

VANAVOND MET DJ PASCAL
 

Van 21.00 tot 04.00 uur | Dresscode vanaf 22.00 uur

 

Bekijk de maandagenda...

 

Nergens sluit je het weekend zo lekker af als in parenclub Fata-Morgana. De zondag in Fata-Morgana is een onvergetelijk avondje voor de echte "Lifestylers". Geniet onder andere van de heerlijke gerechten in ons restaurant en de fantastische whirlpool. Maar er is nog veel meer leuks en lekkers te beleven!
 
zondag 2 februari  2020:

Happy Sunday Party Night!

 

Geopend van 13:00 tot 23:00 uur

 

De lekkerste manier om je weekend af te sluiten in de mooiste en meest besproken parenclub van Nederland. Een avond voor echte "Lifestylers". De Fata zorgt voor alles wat jullie je maar kunnen wensen: heerlijk eten in ons luxe restaurant, lekker relaxen met onze "Sunday Special" cocktail aan de bar, hete actie in onze vele spannende relaxruimtes en natuurlijk uitgebreid genieten in onze lekkere warme whirlpool met andere leuke gelijkgestemde stellen. Hebben jullie al zin?

Ontmoet de leukste stellen met een "Sunday Cocktail" in je hand aan de gezellige bar en beleef de spannendste momenten in de erotische playrooms.

#


WEGENS GROOT SUCCES IEDERE ZONDAG OM 13.00 UUR GEOPEND!
LIFESTYLE - FUN - WELLNESS

 

Bekijk de maandagenda...